Linia vestimentara “Ayan” by Mihaela Radulescu

Linia vestimentară pentru copii „Ayan” poate fi găsita acum intr-un nou magazin la COCOR LUXURY STORE BUCHAREST – Picioru’ Gras. Marca hainelor pentru copii este chiar numele copilului Mihaelei Rădulescu şi al lui Elan Schwartzenberg.

In data de 2 Octombrie 2010, la COCOR LUXURY STORE BUCHAREST, etaj 5,  la magazinul PICIORU’ GRAS se lansează linia vestimentară pentru copii „Ayan”. Hainele pentru cei mici marca „Ayan” se adresează atât băieţilor, cat şi fetitelor cu vârsta cuprinsa intre 3 luni si 14 ani, iar Mihaela Radulescu îl inaugurează de la orele 16:00. Timp de 2 ore, Mihaela, îi va surprinde pe cei care vor face cumpărături de la Picioru’ Gras, pentru că, pe lângă sesiunea de autografe, intenţionează să vândă personal haine “Ayan”.

Cand spunem Picioru’ Gras spunem copilarie! Spunem simplu, natural, relaxat! Copiiilor nu le trebuie haine la moda, ci haine in care sa-si traiasca liber copilaria. „Nu veti găsi aici printese sau balauri cu sapte capete, ci lucruri inspirate tot dintr-o poveste, dar una ai cărei eroi sunt Ayan si doua fetite gemene”, declara Mihaela. Este o poveste în care se deschide o poartă magică şi dincolo de această poartă magică este o poveste simplă, de bun gust.  Produsele sunt realizate de firma Stefi Tex din Suceava, care lucrează pentru piata europeana.

Designerul hăinuţelor este chiar Mihaela Radulescu care se inspira din preferintele lui Ayan.
Numele magazinului vine de la o porecla data lui Ayan de către tatăl sau, Elan Schwartzenberg, pe vremea cand acesta era bebelus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s