Andreea Marin alaturi de “Salveaza vieti”!

Dragii mei,

Sunt Andreea Marin Banica si imi doresc sa facem o schimbare in bine pentru sanatatea noastra! Sunt alaturi de asociatia Salveaza Vieti in incercarea de a oferi vietii o sansa. In Romania, Ordinul 50/2004 ar trebui sa acorde romanilor banii necesari tratamentelor in strainatate, pentru boli ce nu pot fi tratate la noi in tara. Este vorba de tratamente ce nu pot fi decontate prin E112, precum leucemii, tumori cerebrale sau alte forme galopante de cancer.

Solicitam Ministerului Sanatatii:

1. Modificarea Ordinului 50/2004 in sprijinul bolnavilor pentru care timpul de asteptare este vital; vrem un pachet legislativ care sa contina termene precise pentru rezolvarea prioritara a dosarelor si sanctiuni severe pentru nerespectarea lor.

Pentru ca Moartea este implacabila si are termene precise!

2. Transparentizarea acestei proceduri si a banilor alocati si cheltuiti de Ministerul Sanatatii, pe site-ul acestuia.

Fiecare om ce sufera de o boala grea merita o sansa la viata, merita speranta unei zile in care va fi sanatos. O vorba din popor spune ca “Unde-s multi, puterea creste”. Va rog sa semnati aceasta petitie : http://www.petitieonline.ro/petitie-p61986055.html si astfel putem schimba impreuna o lege prost intocmita. Meritam sa fim tratati cu respect in tara noastra, fiecare om merita o sansa la viata.

Pentru a vedea scrisoarea deschisa adresata Ministrului Sanatatii, precum si alte informatii legate de Campania noastra vizitati site-ul asociatiei Salveaza Vieti (www.salveazavieti.ro) si, de asemenea, va astept pe blogul meu, www.andreeamarinbanica.acasa.ro .

Cu drag si cu speranta ca putem face impreuna un pas inainte pentru viata noastra,

Andreea Marin Banica

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s