WEBMASTERUL WWW.ROMANI.CO.UK ALEARGA PE ROLE O SUTA DE KILOMETRI PENTRU A STRANGE DONATII PENTRU SINISTRATII DIN ROMANIA

In urma cu doua saptamani liderii website-ului comunitatii romanesti din UK, www.romani.co.uk, ai publicatiei online Roman in UK si conducerea restaurantului romanesc londonez The Britannia au demarat Campania “ Daruieste sinistratilor si adu-le o raza de speranta”.  Aceasta campanie isi propune strangerea de ajutoare si donatii banesti pentru sustinerea victimelor inundatiilor recente din Romania.
                
Acestui proiect i se alatura personal la Londra Inno Brezeanu, webmaster al www.romani.co.uk care duminica, 25 iulie 2010 va parcurge pe role o distanta de 100 de kilometrii, Londra- Cambridge in cadrul unei curse organizate de organizatia filantropica “Breakthrough Breast Cancer”.

In cadrul acestei curse peste 10.000 de biciclisti si 15 roler-skateri vor parcurge distanta, fiind motivati de strangerea de fonduri sub forma de donatii din partea prietenilor, cunostintelor si colegilor de servici. Fiecare participant va dona suma stransa unei cauze nobile.
 
Inno Brezeanu, webmaster al www.romani.co.uk va alerga cei o suta de kilometrii pe role pentru a strange donatii pentru sinistratii din Nord-Estul Romaniei. “ Un proiect greu de dus la capat, dar nu imposibil ”, spune Inno Brezeanu, care de-a lungul anilor a realizat impreuna cu colegii de la romani.co.uk si www.romaninuk.net mai multe proiecte filantropice pentru Romania si romanii din UK. A fluturat alaturi de Cristina Irimie steagul Romaniei pe strazile londoneze pentru a sustine o imagine corecta a Romaniei in UK,  a organizat galeria romanilor de la meciul Steaua-Middlesborough, unde pentru prima data in Marea Britanie s-au strans cateva mii de romani. Echipa website-ului Romani in UK si a publicatiei Roman in UK au reusit sa stranga bani pentru copii orfani din Romania, sa obtina fonduri necesare transportului in Romania unor romani decedati in Marea Britanie, a caror familii nu isi permiteau plata respectiva. Tot aceste echipe au organizat petitii pentru ridicarea restrictiilor pe piata muncii pentru romanii din UK si au facut lobby pe langa autoritatile britanice pentru un tratament nediscriminatoriu al romanilor care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Acestea sunt doar cateva din realizarile lui Inno Brezeanu pentru comunitatea romanilor din UK si pentru Romania, deoarece sufletul sau simte romaneste.
 
Vazand disperarea care a cuprins Romania in urma inundatiilor si victimele ramase pe drumuri, conducerea www.romani.co.uk si a publicatiei online Roman in UK a hotarat sa se implice si sa incerce sa stranga fonduri si ajutoare pentru sinistrati, deoarece cu putin de la fiecare se poate, si mai ales pentru ca motto-ul organizatorilor a fost mereu: “ Impreuna ne este mai usor”.

Donatiile se pot face prin website-ul justgiving.com si urmeaza sa fie transferate la sfarsitul campaniei in contul organizatiei caritabile Relief Fund for Romania Limited, care cu multa bunavointa va realize transferul sumei stranse catre Patriarhia Romana, in contul de donatii pentru sinistrati.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s