Asociatia “Romania-Lombardia” din Italia demareaza Campania de intrajutorare “Sa transformam cuvintele in fapte!”

In ultima perioada in Romania au avut loc inundatii care au dus la pierderi omenesti si materiale insemnate. Daca suntem neputinciosi in fata durerii pierderilor umane, macar nu stam cu bratele incrucisate cand vedem ca semeni de-ai nostri au pierdut agoniseala de o viata intreaga. Acesti oameni incercati de soarta nu si-au pierdut speranta si au nevoie, mai mult ca oricand, sa fie ajutati.

Este pentru toata lumea o perioada grea si ne confruntam cu dificultati economice insemnate dar nu trebuie sa uitam ca suntem crestini, ca suntem romani. Avem ocazia sa demonstram azi ca NE PASA si ca suntem alaturi de fratii nostri atat de greu incercati. De aceea ne adresam dumneavoastra cu rugamintea de a ne uni acum, la greu, si a incerca sa gasim o mica alinare pentru conationalii nostri.

Asociatia socio-culturala si sportiva “ROMANIA – Lombardia” a inceput o campanie de colactare de bunuri (alimente si imbracaminte) atat de utile celor ramasi pe drumuri dupa furia naturii. De asemenea, este nevoie si de sustinere financiara, iar un cont a fost deschis special pentru acest scop:

BancoPosta: c/c 96771423

IBAN: IT17N0760111100000096771423

Clauza pentru depunerea banilor este: “Pentru Dorohoi”


Campania de intrajutorare a sinistratilor din zona Moldovei a fost intitulata simbolic “Sa transformam cuvintele in fapte!”, intrucat acest moment este debutul unui lung sir de actiuni si activitati pe care asociatia le va desfasura in viitor.

Pina la sfirsitul lunii iulie 2010 fiecare dintre voi este asteptat sa faca un gest umanitar, donand lucruri care ii prisosesc. Un gest de solidaritate ofera speranta si incredere! Echipa asociatiei, impreuna cu sprijinul unei companii specializate, va face posibil transportul tuturor ajutoarelor catre sinistrati, astfel incat pana la jumatatea lunii august acestea sa fie deja distribuite celor in nevoie.

Prima actiune de colectare a pachetelor se va desfasura sambata, 17 iulie 2010 incepand cu ora 13.00 in localitatea Mozzanica (BG), in parcarea de linga centrul comercial. Detaliile in ceea ce priveste organizarea actiunii de colectare a alimentelor si hainelor pot fi obtinute pe mail sau la telefon de la presedintele Asociatiei socio-culturale si sportive “ROMANIA – Lombardia” – dl. Robert Raducescu.

Date contact:

Telefon: 338.111.49.93

Email: aso_romania@yahoo.com

BIROUL DE PRESA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s