Italia: PIR continuă protestele

Dupa seria sit-in-urilor de protest împotriva legii 78/2010 ( privitoare la majorarea taxelor serviciilor consulare ) și a proiectului de lege “Brînză” ( suprataxarea cu 1% a a sumelor de bani trimise în România de către cetățenii români din străinătate ), PIR continuă campania de informare a comunității și de strangere de semnături pentru petițiile contra legilor sus numite precum și pentru cererea demisiei celor doi parlamentari ai colegiului 43 care aveau obligația profesională să apere și să sprijine interesele diasporei, nu să propună, accepte și să voteze legi prin care este jefuită munca și călcată în picioare demnitatea românilor din afara țării. De asemenea dupa Roma și Torino, vom continua la date pe care le vom anunța din timp seria protestelor de stradă în fața reprezentanțelor consulare românești din Italia.

Anticipam prin prezenta comunicare invitația celor doi parlamentari români ai diasporei, Viorel Riceard Badea și William Gabriel Brînză de a veni împreună cu noi în fața sutelor de oameni ce așteaptă zilnic în fața consulatelor pentru a le explica ACESTORA că “ei, românii din străinătate” au cerut în “repetate rânduri creșterea unor taxe consulare”, așa cum reise din declarația de vot (stenograma de ședință http://alinaharja.files.wordpress.com/2010/06/10-02-16.pdf ) a senatorului Badea. Aceeași invitatie o adresăm și tuturor activiștilor filialelor “ilegale” ale partidelor din România în Italia.

Partidul Identitatea Românească

Secretariatul Național

Advertisements

One thought on “Italia: PIR continuă protestele

  1. cind o sa veniti la trieste sau in imprjurimi va vom sprijini cu tot ceea ce putem pt ca suntem numerosi in zona nu vom lipsi cu siguranta asteptam sa stabiliti data

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s