Spania si-a desemnat reprezentanta pentru Miss Diaspora 2010 de la Mangalia

 

Concursul Miss Diaspora 2010 desfăşurat la Mangalia în vara aceasta e pe ultima sută de metri, iar Casa România din Catalunia a anunţat reprezentanta Cataluniei la acest prestigios concurs de frumuseţe şi inteligenţă.
Dacă anul trecut Casa România a organizat o gală: „Miss Românca din Catalunia 2009” pentru desemnearea celei mai frumoase românce din nordul Spaniei, anul acesta Miss Alicante din 2007, Daniela Ciuca a fost aleasă de către Centrul Cultural Român din Barcelona şi Casa de Modă Augustin & Came Fashion din Castellon pentru a-i reprezenta pe românii de aici la Mangalia.

Florin I. Bojor, Preşedintele Casei România din Catalunia şi al Partidului Românilor din Spania, PIRUM ne mărturiseşte: „Românii din Spania sunt victime ale crizei financiare, prin urmare am considerat inadecvat să organizăm această gală – concurs pentru desemnearea celei mai frumoase şi inteligente românce din Catalunia. Momentan, ne concentrăm asupra problemelor sociale ale românilor şi am decis să alegem o tânără, Daniela Ciuca deja experimentată într-un concurs de frumuseţe cum este cel din Alicante. Cu siguranţă aceasta va duce cu sine tinereţe, forţă de viaţă şi un mesaj umanizator românilor de acasă. E bine că, măcar organizatorii din România au găsit recursurile necesare desfăşurării galei centrale de la Mangalia.”

Din partea celebrei case de modă Augustin & CAME Fashion, creatorul acesteia, Augustin Ghebaru ne spune: “Daniela Ciuca, este manechin la casa Augustin & Came începând din luna mai a acestui an. A fost aleasă ca reprezentantă a Comunităţii Valencia la concursul Miss Diaspora 2010, în urma  preselecţiei celor 90 de manechine şi fotomodele cu care colaborăm în Comunităţiile Valencia şi Catalunia.  


Daniela Ciuca, a cucerit locul 3 la concursul de Miss organizat în Alicante, iar faptul că vorbeşte 4 limbi diferite (engleza, spaniola, romana şi franceza), cât şi experienţa ei ca şi fotomodel, m-au determinat să cred că este candidata ideală pentru a reprezenta comunitatea valenciană şi catalană la finala concursului Miss Diaspora 2010 din Mangalia.”
Eleva Daniela Ciuca, originară din Târgovişte iubeşte patinajul, actoria şi călătoriile. Cea mai mare dorinţă a ei e să ofere familiei un viitor lipsit de griji. Provine dintr-o familie numeroasă şi de aceea e intersată ca să se implice în diferite activităţi de ajutorare a celor suferinzi din societate. E o persoană care te impactează prin modestie şi puterea de a asculta şi a înţelege pe celălalt. Speră să câştige Concursul de la Mangalia datorită unui talent excepţional al ei: cântatul! 
              
Florina Simona Bojor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s