Partidul Identitatea Romaneasca din Italia cere demisia deputatului Branza si senatorului Badea

 ROMA, 06 iunie 2010
 

Demisia imediată a celor doi parlamentari PDL din colegiul 43 diaspora

Partidul Identitatea Românească din Italia, membru fondator al Mișcării Românilor din Europa solicită demisia imediată a celor doi parlamentari PDL din colegiul 43 diaspora, senatorul Badea Riceard Viorel și deputatul William Gabriel Brînză, precum și retragerea integrală a filialelor PD-L fără statut juridic și recunoaștere instituțională și cu activitate ilegală și subversivă pe teritoriul Italiei.
Sabotarea intereselor cetățenilor români din străinătate prin susținerea și votarea legii Nr. 78/2010 pentru modificarea și completarea legii Nr. 198/2008 privind nivelul taxelor consulare, îi descalifică pe cei doi parlamentari din calitatea de “reprezentanți” ai românilor din diaspora. Mai mult decât atât, din stenograma ședinței Senatului din 16/02/2010 rezultă complicitatea senatorului Badea la jefuirea “legală” a românilor din străinătate.
Constatăm cu îngrijorare și indignare coeziunea clasei politice a României împotriva românilor din diaspora prin aprobarea cu vot majoritar, indiferent de culoare politică, a legii menționate la Camera Deputatilor cu 268 voturi din 270 și  Senat cu 68 voturi din 68 posibile.

În urma refuzului constant și permanent al organizatiei PDL diaspora de a-și retrage și/sau desființa filialele ilegale din Italia, Partidul Identitatea Românească va solicita intervenția celor mai înalte autorități instituționale ale Italiei și va supune atenției mass mediei Italiene și internationale această anomalie.
 
 

Partidul Identitatea Româneasca – Roma, Italia
Partidul Românilor din Spania PIRUM – Barcelona, Spania
Asociația “Romenii di Padova” – Padova, Italia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s