Spania: ”Sueño flamenco”, moda flamenco semnata de designerii romani Augustin & Came

Text: Paul Bercioiu

Foto: Arhiva personala a designerului Augustin Ghebaru

In perioada  18-21 februarie in orasul Lepe (provincia Huelva) din Spania va avea loc o prezentare de moda flamenca la care vor lua parte si doi designeri romani Augustin si Camelia Ghebaru care semneaza brandul Augustin & Came.

Defilarea de moda flamenca 2010 va avea loc in cadrul festivalului anual MAF, un eveniment organizat de catre Primaria orasului Lepe.

Designerii romani vor fi pe 15 februarie in Lepe pentru pregatirea spectacolului si repetitiile cu cele 30 de manechine. Cum si-au obisnuit deja publicul, prezentarea va fi o mostra interculturala, fiind deja selectionate manechine de diferite nationalitati care vor defila alaturi de autenticele andaluze.

”Speram sa oferim un spectacol de neuitat, alaturi de cunoscutii designeri andaluzi de moda flamenca, iar pasiunea noastra pentru arta flamenca o vom prezenta acolo unde s-a nascut aceasta cultura…”, marturiseste designerul Augustin Ghebaru.

Pentru organizarea prezentarii de moda semnata de casa Augustin & Came au colaborat Departamentul de Cultura din cadrul Primariei din Lepe, alaturi de Serviciul Municipal de Imigratie.

Colectia romanilor intitulata ”Sueño flamenco” va deschide evenimentul joi, 18 februarie, la orele 19.30, desfasurat la Teatrul Municipal de Lepe.

Advertisements

2 thoughts on “Spania: ”Sueño flamenco”, moda flamenco semnata de designerii romani Augustin & Came

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s