Vaccinarea impotriva gripei porcine: salvare sau condamnare?

Text: Mariana Popa Bourita

FOTO: Google

De cateva zile bune Romania e cuprinsa de o noua isterie: cea a vaccinarii impotriva virusului AH1N1.  Moartea actorului Toni Tecuceanu a declansat o reactie in masa, groaza oamenilor fiind alimentata si de numeroasele interventii in presa ale doctorului Adrian Streinu Cercel, care isi face si de aceasta gripa/data datoria de a informa si de a-si salva semenii de la extinctie.

In pofida semnalelor de alarma trase in legatura cu proprietatile indoielnice ale acestui vaccin si, mai ales, cu efectele secundare pe care le-ar putea avea, sute de mii de oameni au luat cu asalt punctele medicale special amenajate pentru a-si injecta serul protector numai in decursul a doar cateva zile. Motivul? Transformarea tragediei mortii unei persoane publice in mijloc de manipulare fara scrupule a maselor (deces care nu prea a fost cauzat de virusul AH1N1, dar ce mai conteaza? www.libertatea.ro/stire/paul-tecuceanu-vrea-sa-repete-analizele-fratelui-sau-in-strainatate-271952.html), difuzarea excesiva a materialelor cu continut alarmant pentru populatie, interventiile obsesive ale doctorului Streinu pe canalele tv cu un discurs ce tradeaza abilitatile sale excelente de …om de vanzari.

Vaccinul trebuie sa se vanda! Pardon! E singura modalitate de a ne apara de virusul care aduce sfarsitul omenirii… Se cuvin insa facute cateva precizari: acelasi doctor care salveaza Romania de gripa porcina cu vaccinul miraculos, indemna romanii sa se protejeze si de gripa aviara, cu doar 3 ani si jumatate in urma. Putini isi amintesc (din pacate!!!) exagerarile monstruoase facute de respectabilul doctor/sales representative. Conform predictiilor sale, 4 milioane de romani urmau sa se imbolnaveasca de gripa aviara, din care 2 milioane sfarseau tragic.

“Intr-un prim val al pandemiei, adica in primele 4 – 5 luni, se pot imbolnavi pana la 4 milioane de romani, iar 2 milioane dintre acestia vor muri. Oamenii trebuie sa stie ca ne asteptam la un virus foarte agresiv”, a declarat in cadrul unui seminar, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase “Matei Bals” (23 iunie 2006).

Aceasta estimare socanta a declansat reactii in lant. Astfel, la aceeasi data, Florin Popovici, epidemiolog in cadrul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, a declarat ca Romania va trebui sa ia masuri concrete: “Avand in vedere ca se estimeaza atatea decese, trebuie sa stim cu exactitate care este capacitatea morgilor si cate paturi cu ventilatie avem in spitale. Trebuie sa ne preocupam si de procurarea sacilor pentru cadavre. Va trebui sa avem grija si de persoanele care lucreaza in domeniul gazelor, al electricitatii  si chiar de persoanele care vor sapa gropile in cimitire”. Ce impact pot avea asemenea cuvinte, de o asemenea incarcatura asupra cititorilor naivi? Ce impact poate avea suprapunerea imaginilor mortii actorului Tecuceanu cu cea a lui Streinu care ne avertizeaza ca vom sfarsi la fel daca nu ne vaccinam? Exact haosul declansat in Bucuresti, cohorte de oameni care se imbulzeau sa prinda si ei…un vaccin, sau macar jumatate!

Cata credibilitate mai poate avea vreo afirmatie facuta de profesorul doctor Adrian Streinu Cercel in materie de pandemii si pericole iminente in care s-ar afla romanii? Nu sunt de neglijat nici informatiile care circula legat de comisioanele consistente care ar intra in buzunarele celor care intretin isteria in masa, ignoranța.

Am stat de vorba cu cativa studenti de la Facultatea de Medicina in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” din Bucuresti. In mod paradoxal, nici studentii si nici profesorii lor, medici reputati, nu sunt de acord cu Cantgripul, vaccinul impotriva gripei AH1N1. Cand tocmai ei ar trebui sa fie un exemplu… Cand ei ar trebui sa fie primii care sa-si administreze acest vaccin.

Mai mult, sunt consternati de noua masura conform careia toate cadrele medicale vor trebui sa se imunizeze si o considera un abuz. M.P. (20 ani, studenta in anul II la Facultatea de Medicina) a afirmat revoltata: ”In niciun caz nu ma voi vaccina. Stim bine ce contine acest vaccin si care sunt riscurile la care ne expunem. Au fost facute publice pe diverse canale de informare. Nu sfatuiesc pe nimeni sa urmeze indemnul ipocrit al salvarii prin vaccinarea cu Cantgrip. E preferabil de prevenit gripa porcina printr-o igiena exemplara, o alimentatie echilibrata, sanatoasa”.  

Vaccinul AH1N1 contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Presedintele Colegiului medicilor, Vasile Astarastoae, sustine ca statul incalca drepturile omului, facand presiuni asupra oamenilor sa se vaccineze. La randul sau, Astarastoae refuza sa se vaccineze contra gripei noi. ”Colegiul Naţional al Medicilor spune că este vorba despre o epidemie, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii a modificat criteriile pentru a declara pandemia. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a fost criticată şi în străinătate de o serie de experţi, care susţin că decizia OMS de a declara pandemia a fost influenţată de presiunile companiilor farmaceutice, dornice să scoată la vânzare vaccinul antigripal”. (Antena3)

Organizatia europeana de sanatate acuza firmele producatoare de produse si echipamente farmaceutice ca sunt implicate direct in PROMOVAREA gripei porcine. Vaccinurile anti-aviara si anti-porcina au devenit afacerea si, totodata, scandalul secolului. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16902

Vaccinarea impotriva gripei porcine: salvare sau condamnare?….la moarte prin ignoranta, dezinformare…

”Ne alaturam si noi celor care fac un apel la ratiunea consumatorilor, la nivelul lor de cultura si inteligenta, sa verifice inainte de toate ambele parti ale unei reclame inselator ambalate; sa se informeze si sa consulte cat mai multe surse inainte de a lua o decizie, mai ales cand sunt implicati copii!”, conclude M.P. sustinuta de colegii ei, un grup de studenti din anul II si III de la Facultatea de Medicina in cadrul Universitatii ”Carol Davila” Bucuresti

http://apologeticum.wordpress.com/2010/01/13/medic-mort-in-urma-vaccinarii-cu-cantgrip-vaccinul-anti-porcina-fabricat-de-institutul-cantacuzino/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s