Romania restrictionata pe piata muncii din Italia

Comunicat de presă

Deputații italieni Guido Melis şi Jean Leonard Touadi au depus astăzi o interpelare în Parlamentul Italian privind restricțiile pe piața muncii din Italia pentru cetățenii români şi bulgari.

Intr-adevăr, aceste restricții au fost prelungite si pentru anul 2010. Le mulțumim celor doi deputați italieni care au răspuns mereu solicitărilor noastre de a duce in Parlament problemele comunităţii românești şi care au demonstrat o deschidere şi un interes faţă de comunitatea românească mult mai mare decât filialele partidelor româneşti din Italia.

Care este rezultatul raportului de colaborare stabilit de deputatul William Brânză cu PdL – Popolo della Libertà, daca tocmai acesta a decis prelungirea restricțiilor pe piața muncii pentru cetățenii români şi pentru anul 2010, în ciuda promisiunilor precedente? Să înţelegem că acest raport de colaborare a înrăutăţit situaţia românilor din Peninsula? Plimbările în Italia a celor doi demnitari Brânză şi Badea ce rezultat au avut în afara celui demagogic?

ROMA, 13 ianuarie 2010

Partidul Identitatea Românească

Secretariatul Naţional

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s