emigrantii fara lamgorghini

Roma, 30 decembrie 2009

Partidul Identitatea Românească şi Mişcarea Românilor din Europa iau act de faptul că unicul exponent al diasporei care a beneficiat de atenția politicilor români este un “emigrant” care are un Lamborghini, două avioane şi un elicopter, având tatăl milionar: Honorius Prigoană.

Din peste patru milioane de români din diaspora niciunul nu a fost acceptat în guvernul sau în administrația prezidențială. Ca de obicei după alegeri diaspora cade în umbra uitării. Puterea şi aroganţa actualilor guvernanţi şi politicieni ignoră încă odată resursele umane ale diasporei românești.

Ce ar trebui să facă emigranții fără Lamborghini şi fără un tată milionar pentru a avea aceleaşi posibilităţi ca demnitari de turn şi copiii acestora?

Unde sunt meritele lui Honorius Prigoană atât timp cât filiala PDL Chicago a fost desființată funcționând în ilegalitate deci cu rezultate nule? În condițiile în care cele mai multe voturi au venit din diaspora italiană şi nu din cea ale Statelor Unite, care au fost criteriile aplicate? Un semnal puternic şi clar vine din partea diasporei italiene: ruşine!

Un an bun tuturor emigranților români fără Lamborghini!

Mihai Muntean – Secretar Naţional PIR

Giancarlo Germani – Preşedinte PIR

Vicenţiu Acostandei – Purtător de cuvânt MRE

FOTO: Google

Advertisements

2 thoughts on “emigrantii fara lamgorghini

  1. “Doar o vorba saTI mai spun”, cum ar zice regretatul domn Pruteanu….Cred ca distinsii reprezentanti ai PIR, MIR, BIR etc. ar fi vrut sa scrie “politicieni”, dar a iesit “politici”…Ehh, nu se pune, o fi fost din prea mult exces de zel!;) Un an bun, Daniela si bafta in tot ceea ce ti-ai propus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s