Mesajul romanilor din diaspora!

Romanii din diaspora sunt mai mult decat revoltati! Va rugam sa va alaturati celor care l-au sustinut pe domnul Traian Basescu prin vot sincer, nu manipulat! Disperarea PSD-ului a mers mult prea departe! Noi nu putem fi cumparati! Noi nu am votat pentru a primi beneficii! Singurele noastre beneficii sunt realizarile pe care le-am facut cu sacrificii departe de tara! Departe de tara din care am fost izgoniti!! Departe de sistemul ticalosit care ne-a umilit si ne-a impus mizeriile facute sub conducerea “minunata” a PSD-ului timp de 20 de ani!! Traian Basescu nu este un dictator! Traian Basescu este cel care vrea sa reformeze statul si clasa politica! Noi suntem mai uniti ca niciodata! Domnul deputat William Brinza a fost acuzat ca a fraudat alegerile. Implicit si noi! Trebuie sa luam atitudine fata de comportamentul agresiv pe care PSD continua sa-l foloseasca!! PSD continua sa nu accepte infrangerea! PSD vrea sa ne faca raspunzatori pentru esecul lor! Trebuie sa dam inca o data dovada de intelepciune, sa demonstram ca nu putem fi manipulati. PSD continua sa ne jigneasca inteligenta si sa ne umileasca. PSD vrea sa ne simtim responsabili pentru esecul lor. Ne vom da toti mana si vom termina cu acesti comunisti, bolsevici care ne-au alungat din tara si care nu stiu ce sacrificii depunem noi pentru familiile noastre.

Cu respect,

Romanii din diaspora

Advertisements

7 thoughts on “Mesajul romanilor din diaspora!

 1. Bine spus, dar nu inteleg de ce “autorul/toarea, nu s-a semnat!
  Doar “Gazeta Romaneasca” mai practica “articole nesemnate”, sau semnate generic cu titlul ziarului”!

 2. Este vorba de un grup de 300 de persoane! Daca tii neaparat o sa citez niste nume:
  Marin Ilie
  Anda Dragomir
  Mirela Popa
  Dorina Rata

  EU si blogul de opinie pe care il gestionez NU suntem ”gazeta”… asa ca te rog…

 3. Subscriu si eu. E penibil dl Geoana. In viata e foarte important sa stii sa pierzi. Poate-si invata si dansul lectia. La fel de important este sa stii ca succesul se obtine prin munca, nu cersetorie.

  Cu bine,

 4. foarte bine spus….felicitari….
  sunt de acord cu com .. cristinaluchian…dar se pare ca cei din psd nu stiu sa piarda…si mai nou au avertizat ca daca nu se face dreptate cu numararea voturilor nule….merge mai departe la CEDO….eu cred ca geoana nu isi da seama cat de penibil este…..

 5. Mda, Geoana are impresia ca s-a rasturnat caruta cu prosti in Romania. Ei bine, o sa afle ca nu-s romanii, nici prosti si nici orbi, sa nu vada tot circul pe care il face dansul impreuna cu bufonii sai.Tara arde si baba se piaptana – baba = Geoana & co. Dar e de inteles ce face el acum. Isi joaca de fapt ultima carte si asta pentru ca si-a taiat singur creanga de sub picioare. Dar va ajunge in curand cu picioarele pe pamant. Nu ne ramane decat sa-i uram aterizare placuta.

  Numai bine,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s