Colaborare PDL Romania – PDL Italia

Deputatul de diaspora, democrat liberalul, William Brînză s-a întâlnit luni, 30 noiembrie, la Roma, cu omologul său coordonatorul pentru problemele italienilor din întreaga lume, parlamentarul Aldo Di Biagio reprezentant Popollo della Libertà, partid condus de premierul Silvio Berlusconi.

În cadrul întâlnirii cei doi oficiali au consolidat colaborarea dintre Partidul Democrat Liberal din Italia şi Partidul Democrat Liberal din Romania. Partidul Democrat Liberal din Italia prin reprezentantul său Aldo Di Biagio susţine la alegerile prezidenţiale candidatura preşedintelui Traian Băsescu, promotorul în România al valorilor Partidului Popular European, partid care reprezintă un punct de referinţă important pentru toţi cei care se regăsesc în idealurile europene, democratice şi liberale.

Deputatul William Brînză a subliniat necesitatea aprofundării colaborării la nivel interparlamentar între cele două ţări, ţinând cont în mod deosebit de cadrul politic reprezentat de Partidul Popular European şi intensificarea dialogului la nivel instituţional între România şi Italia. Cei doi oficiali au stabilit ca în 2010 să aibă loc întâlniri între parlamentarii celor două formaţiuni politice, data exactă a vizitelor care vor avea loc atât în Italia cât şi în România, urmând a se stabili ulterior.

Deputatul român William Brînză a propus ca astfel de întâlniri să se organizeze periodic pentru a facilita colaborarea şi dialogul dintre oamenii de afaceri din România si cei din Italia. Deputatul democrat liberal William Brînză a stabilit o astfel de colaborare şi cu Partidul Popular din Spania, care prin preşedintele său, Maryano Rajoi, şi-a manifestat susţinerea la alegerile prezidenţiale pentru actualul preşedinte al României, Traian Băsescu.

Biroul de Presa PD-L Diaspora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s