Pentru romanii din diaspora: Asistenta psihologica online cu renumitul specialist Dr. Cristian Andrei

Institutul de Relatii Umane al carui presedinte este Dr. Cristian Andrei a lansat de curand cel mai inovator serviciu care va permite celor care au nevoie de asistenta psihologica sa primeasca consiliere prin intermediul postei electronice. Aceasta metoda reprezinta cea mai de succes formula pentru persoanele care au nevoie de consilierea unui specialist, dar nu au timpul necesar sa se deplaseze sau locuiesc peste hotare.

Daca nu ati gasit un loc in agenda clinicii sau poate va este dificil sa ajungeti acum la cabinet pentru o intrevedere cu un terapeut, Institutul de Relatii Umane va ofera o solutie online, rapida si ingenioasa, de a beneficia de opinia avizata a unui specialist.

Nu trebuie decat sa scrieti problema dumneavoastra in formularul de pe site, impreuna cu datele dumnevoastra de contact. In cel mult 24 de ore veti primi raspunsul direct de la specialist.

Raspunsurile vor fi scrise personal de terapeutul caruia va adresati ceea ce garanteaza confidentialitatea lor. Aceste raspunsuri calificate au caracter de orientare in situatie, de prim ajutor psihologic si nu constituie o tehnica terapeutica. Intre solicitant si specialist se poate stabili astfel o relatie profesionala care poate continua, daca va doriti, intr-o viitoare terapie.

Despre cum puteti beneficia de acest serviciu puteti accesa adresa : www.iru.ro, sectiunea Solutii Psihologice Online.

Tot pe site puteti urmari  temele sesiunilor deschise publicului larg pe care Dr Cristian Andrei le organizeaza periodic, la sectiunea” Oportunitati Formare”.

Acest serviciu a fost lansat ca un suport pentru persoanele ocupate, de el beneficiind atat cei din tara, cat si romanii din strainatate. La acest serviciu au apelat deja, conform specialistilor din institut, numeroase personalitati din Romania si nu numai.

Redactia

Advertisements

One thought on “Pentru romanii din diaspora: Asistenta psihologica online cu renumitul specialist Dr. Cristian Andrei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s