PD-L: William Branza ”consolideaza colaborari” in diasporaPartidul Popular din Spania si Partidul Democrat Liberal din Romania si-au consolidat colaborarea.

In cadrul intalnirii care a avut loc marti, 17 noiembrie, la sediul central PP din Spania, intre Mariano Rajoi, presedintele popularilor din Spania si democratul liberalul, William Brinza, presedinte PD-L Diaspora, s-a oficializat sustinerea reciproca dintre cele doua partide.

Partidul Popular Spaniol, prin presedintele Mariano Rajoi, il sustine la alegerile prezidentiale pe presedintele Traian Basescu, promotorul in Romania al valorilor si principiilor Partidului Popular European. In urma discutiei care a avut loc timp de aproximativ o ora s-au punctat patru mari obiective:

– Sustinerea presedintelui Traian Basescu de catre Partidul Popular din Spania si a candidaturii acestuia la alegerile prezidentiale din acest an.

– Consolidarea prieteniei dintre cele 2 partide, respectiv PD-L Romania si PP Spania, prin sustinere reciproca in actiunile si proiectele politice viitoare, urmand ca organizatiile PP si PD-L de pe teritoriul Spaniei sa demareze, intr-un timp cat mai scurt, proiecte politice comune.

– O proiectie mai clara a mediului de afaceri si a investitiilor din Romania.

– Invitatia facuta de catre PD-L prin presedintele PD-L Diaspora, William Brinza, lui Mariano Rajoi de a vizita Romania si Partidul Democrat Liberal in 2010, data urmand a se stabili ulterior.

„Prin aceasta intalnire de o deosebita importanta pentru cele doua partide s-a pus punct speculatiilor lansate de catre socialisti si zvonaci ca PP nu il sustine pe presedintele Traian Basescu si candidatura acestuia si ca intre celedoua partide nu ar exista o legatura puternica si o reala prietenie. Intelegerea reprezinta o dovada vie a relatiei puternice care exista intre partidele noastre care promoveaza valorile crestin democrate si a sprijinului reciproc pe care ni-l vom acorda. Multumesc celor care s-au implicat pana acum in a gasi solutii ca cele doua partide sa straga legatura si le promit totala mea sustinere pentru a intari fortele politice de dreapta”, a declarat presedintele PD-L Diaspora, William Brinza.

Cu aceasta ocazie William Brinza i-a inmanat lui Rajoi scrisoarea de multumire din partea presedintelui PD-L , Emil Boc.

FOTO: Mariano Rajoi si William Brinza

Birou presa PD-L Diaspora

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s