PD-L are o noua filiala la Oxford-Londra

IMG_7269

PD-L Diaspora şi-a mărit echipa. Din data de 3 noiembrie 2009 are o nouă filială PD-L Oxford Londra, al cărei preşedinte este Ovidiu Gogu ales în prezenţa preşedintelui PD-L Diaspora William Brînză (foto).

Deputatul de diaspora împreună cu echipa nou format au stabilit planul de campanie care a demarat imediat dupa votarea Biroului Permanent PD-L Oxford Londra. Susţinătorii  preşedintelui Traian Băsescu, coordonaţi îndeaproape de membrii PD-L Diaspora, au împânzit Londra şi suburbiile ei cu afişele lui Traian Băsescu, iar membrii noii filiale vor merge periodic în mijlocul comunitaţii pentru a le vorbi conaţionalilor noştri despre cât de important este să-şi exprime opţiunea politică.

“ Preşedintele tuturor românilor Traian Băsescu vă înţelege foarte bine situaţia având în vedere că în calitate de comandant de nava a fost ca şi dumneavoastră mult timp plecat din ţară , departe de familie şi îşi doreşte ca românii din diaspora să vină în număr mare la vot.Dumneavoastră puteţi compara  sistemele ţărilor în care trăiţi cu cel din România, iar Traian Băsescu vrea să continue modernizarea României, să elimine privilegiile şi inechităţile care i-au determinat pe români să plece din ţară şi poate face toate acestea daca pe 22 noiembrie şi pe 6 decembrie îi acordăm din nou încrederea” a declarat William Brînză.

Deputatul de diaspora le-a vorbit românilor strânşi în număr mare despre cât de important este ca România să aibă un Parlament Unicameral cu maxim 300 de parlamentari. “A simplifica Parlamentul inseamnă a continua procesul de modernizare al clasei politice care a început odată cu introducerea votului uninominal”, a declarat deputatul William Brînză.

Românii din Marea Britanie şi-au exprimat încrederea că în România corupţia şi birocraţia vor fi eliminate pentru ca acestea au fost două din principelele obstacole care au frânat dezvoltarea României.

Conaţionalii noştri i-au mulţumit deputatului pentru demersurile pe care le-a întreprins pentru suplimentarea numărului secţiilor de votare destinate românilor din străinătate. Nu sunt suficiente, dar este o măsură prin care se arată respectul faţă de românii din afara graniţelor ţării care ani de-a rândul , prin banii trimişi în ţară, au susţinut economia României.

În Marea Britanie sunt aproximativ un million de români. Aceştia pot vota în 8 secţii de votare, 3 în Londra, Canterbury, Cardif, Leeds, Birmingham şi Glasgow.

 

Birou presa PD-L Diaspora

Organizatia pentru romanii din strainatate

Advertisements

One thought on “PD-L are o noua filiala la Oxford-Londra

  1. Sint fericita sa vad un barbat bine si distins reprezentantul PDL al romanilor din UK prin figura Domnului William Brinza si reprezentantul romanilor liberi din afara Romaniei. Romania are nevoie de prieteni, care sa o sustina sa se ridice din nou si sa infloreasca sa se modernizeze. HRH Queen Marie of Romania a scris asa : “Romania needs friends”, si numea Romania”her adopted child”. Romania are nevoie de toti noi romanii care nu uitam ca avem inima de roman si plingem cind sintem departe de Romania noastra draga de radacinile noastre, de poeziile lui Eminescu, si ne emozionam cind auzim la televizor ca cineva de origine romana ne reprezinta bine peste hotare ca Nadia Comaneci cu 13 medalii de aur la Olimpiadele din Toronto asa cum ne-am emotionat in 1976 si intreaga lume care a urmarit la televisor acest eveniment epocal s-a emotionat cu noi. Deci noi avem nevoie de persoane ca Dl. William Brinza, Ion Ratiu, Traian Basescu care sa tina cirma in momentele schimbarii istoriei Romaniei al noului secol XXI. Doresc Romaniei si representantilor ei La multi Ani fericiti! Angela Gabriella Bercea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s