Stuttgart: romanian career day

tricked-on-career-day

“Forumul German-Roman Stuttgart” şi “Club de Bucarest Celidea”- Paris organizează sâmbătă, 14.11.2009, evenimentul “Romanian Career Day 2009 Germania” în Stuttgart.

“Club de Bucarest Celidea”- Paris organizează cu succes acest tip de eveniment încă din anul 2004, cu scopul de a sprijini tinerii romani cu studii superioare din Europa. Pentru a asigura continuitatea acestui gen de activitate, Forumul German-Roman Stuttgart a înființat de curând departamentul “Romanian Career Center”, care, prin voluntariat, oferă o platformă interculturală de comunicare între firmele şi specialiștii europeni, punând accentul pe relațiile româno-germane.

Prin manifestarea sa anuală, “Romanian Career Day 2009″, Departamentul Romanian Career Center pune la dispoziție un cadru comun de colaborare şi schimb de experiență între specialiștii din Germania, Franța şi România. Manifestarea din 14 Noiembrie de la Stuttgart va oferi oportunitatea de a vă implica în mod direct în acest proces de structurare a societăţii civice europene.

Posibilitățile de participare sunt multiple: Firma angajatoare/Specialiști/Studenți/Practicanți/Conferențiar pe teme de specialitate/Parteneriat/Multiplicatori/Sponsor/Partener media

Pentru informații suplimentare despre eveniment consultati brosura alaturata:

Prezentare generala Romanian Career Day

 

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s