milano: se strang ajutoare pentru romania si nigeria

Voluntarii Asociatiei SOS Bambini din Milano vor strange sambata, 7 noiembrie, la supermarketul GS din Piazza Gramsci (zona Sempione-Sarpi) alimente de prima necesitate destinate proiectelor de ajutorare pe care asociatia le are cu Romania si Nigeria, transmite Romanian Global News, care citeaza Cultura Romena.

Fundatia SOS Bambini trimite in Romania in mod direct si in conditii de siguranta medicamente, imbracaminte, materiale scolare si jucarii, produse pentru copii si alimente. De asemenea, se implica in formarea cadrelor didactice si a personalulului orfanilor asistati si a celor cu invaliditate trimitand specialisti pentru a vizita copiii (dentisti, psihiatri, fizioterapeuti). Fiecare proiect este efectuat in mod regulat si este verificata starea sa prin vizite ale voluntarilor la adaposturi.

Asociatia foloseste numai voluntari si nu are costuri structurale, 100% din fondurile obtinute in bunuri si bani fiind destinate pentru sprijinirea pe deplin a proiectelor.

Pentru orice clarificari sau informatii suplimentare se poate lua legatura cu asociatia la numarul de telefon 0234537878.

Incepand cu anul 2004, misiunea SOS Bambini este de a imbunatati conditiile de viata ale copiilor de la nastere pana la adolescenta, punand accentul pe tarile in care exista copii cu situatii deosebit de dificile. Asociatia s-a angajat sa sprijine/adopte la distanta copii si fete foarte tinere care au devenit mame, colaborand cu unele structuri din Milano, unde voluntarii cei mai activi isi rup din timpul lor liber pe parcursul saptamanii sau la sfarsitul acesteia.

RGN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s