ultimul trend italian: rochiile de mireasa prind culoare

gr-121_DEM4639

      La targul de casatorii ”Milano Sposi” a avut loc in perioada 24-27 septembrie a.c. prezentarea noilor tendinte in materie de rochii de mireasa. Cea de-a 32-a editie ofera culoare casatoriilor din zilele noastre. Simbolul nuntilor, rochiile de culoare alba, a palit in fata fascinantelor creatii “colorate” ale vremii. 

Designerii anului 2009 propun pentru urmatorul sezon o imagine de femeie aristocrata, creativa, cu alura de printesa dar, in acelasi timp, plina de entuziasm si senzualitate.

Culorile propuse pentru rochiile de mireasa sunt roz, gri metalizat, albastru pastel, crem-auriu si rosu. Albul nu lipseste insa din defilarea de moda, piesele clasice de altadata sunt  insa sculptate cu creativitate si fantezie. Se poarta mai mult ca oricand rochia brodata si palaria cu voal. Un alt detaliu semnificativ sunt florile rosii atasate rochiilor de culoare alb-mat.

L524Corsetele care sa sublinieze o talie de viespe sunt inca in trendul actualizat al stilului anilor ’40.

Pregatirea nuntii a devenit, mai nou, un eveniment de arta, unde viitoarele doamne se intrec in studii de tendinte si concepte de organizare cat mai sofisticate.  Milano este orasul tuturor modelor si a nici unei contradictii. Ce porneste din “capitala modei” nu risca sa devina, sub nici o forma, banal sau neinteresant, astfel ca designerii nici nu trebuie sa faca eforturi uriase sa socheze, intrucat ei socheaza oricum.

Rochia de mireasa tinde sa devina o rochie speciala care poate fi purtata si dupa eveniment ca oricare rochie de seara care se respecta.

 In cadrul evenimentului au expus case de moda ale unor designeri importanti in industria de specialitate: Alta Moda Sposa, Anna Ceruti, Bolzoni Spoze, Elisabetta Polignano, Frank Baster sau Rovi Sposi.

Costurile pieselor vestimentare pentru nunta porneau de la 1.200 de euro si ajungeu si pana la 15.000.

Daniela Vitelaru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s