3 m pentru un CV castigator in UK

cv-job-uk-dm

Un britanic si-a agatat CV-ul lung de trei metri in centrul Londrei si a fost angajat

Cand proaspatul absolvent Alex Kearns a cersit o slujba vreme de o ora pe al patrulea soclu din Trafalgar Square, el a stiut exact ce isi doreste sa obtina.

Britanicul, in varsta de 23 de ani, isi cauta un serviciu inca de cand a primit diploma in franceza si italiana de la universitatea Swansea, in luna iunie.

Desi a aplicat la sute de posturi, tanarul a fost invitat la doar doua interviuri, care insa au esuat, titreaza,  “Mail Online” .

Totul s-a schimbat insa, cand acesta a pus un CV gigantic pe unul dintre soclurile din Trafalgar Square.

Astfel, el si-a facut reclama vreme de o ora in timp ce tinea in mana un semn pe care scria: “Salvati un absolvent. Dati-mi o slujba!”.

Imediat dupa aparitia sa, Alex a fost contactat de departamentul de resurse umane de la International Business Development Group, unde lucreaza in prezent ca director de vanzari internationale.

“Pentru ca o firma sa te angajeze trebuie sa fii diferit. Am aplicat la sute de posturi, insa nimeni nu mi-a dat nici o sansa. Am vazut asta ca o oportunitate sa ma “vand”. A meritat pentru ca noul meu director a fost impresionat de asta. Mi-au trimis un e-mail sugerandu-mi sa-mi trimit CV-ul, iar imediat dupa interviu m-au si angajat”, a marturisit tanarul, mai precizeaza sursa citata.

Sursa: Daily Mail

(http://www.dailymail.co.uk/news/article-1210698/Square-deal-Unemployed-graduate-offered-job-displaying-giant-CV-4th-plinth.html)

Advertisements

One thought on “3 m pentru un CV castigator in UK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s