william Branza tinteste la 70%…

  

Parlamentul României

Camera Deputaţilor

 

 William Gabriel BRÎNZĂ

Deputat PD-L, Parlamentul României                                                                                       

Palatul Parlamentului, Str.Izvor,

nr.2-4, sector 5 , Bucureşti

                                                                         

Filialele PD-L  din Spania, Portugalia şi Franţa şi-au ales astăzi , 25 iulie 2009, preşedintele. Daniel Ioniţă  a fost desemnat prin vot preşedinte PD-L Iberia. Conducerea filialei a fost aleasă în prezenţa  preşedintelui Organizaţiei 43 PD-L Diaspora, deputatul William Gabriel BRÎNZĂ ,care i-a informat pe cei prezenţi că Daniel Ioniţă va fi şi vicepreşedinte al Organizaţiei nr.43.

Preşedintele nou ales, Daniel Ioniţă, care până în prezent a ocupat funcţia de preşedintele PD-L Castellon, le-a mulţumit colegilor pentru votul lor. Noua funcţie îl obligă să muncească şi mai mult şi şi-a exprimat încrederea că împreună cu echipa sa vor  mobiliza cel mai bine electoratul pentru alegerile din toamnă. Deasemenea are încredere că relaţia cu PPE din Spania se va consolida prin proiecte viabile comune menite să reafirme poziţia de lider pe care o are familia popularilor europeni din care face parte şi PD-L .

Preşedintele PD-L Diaspora, William Brinza, le-a cerut preşedinţilor de filiale din străinătate să îşi mobilizeze electoratul pentru prezidenţialele din toamnă. Organizaţia PD-L Diaspora trebuie să fie un exemplu pentru celelalte Organizaţii.

 William Brânză, a anunţat că ţinta Organizaţiei 43, la prezidenţiale  îl reprezintă obţinerea unui scor de peste 70% pentru a reitera succesul obţinut în 2007 la referendum când peste 90% dintre  românii din afara graniţelor ţării, prezenţi la vot, l-au susţinut pe Traian Băsescu.

Preşedintele partidului democrat liberal din Diaspora, deputatul William Brinza le-a explicat încă o dată preşedinţilor de filiale PD-L din străinătate  programul Guvernului Boc “ Prima Casă” şi i-a rugat să il prezinte mai departe în toate comunităţile de români în care el nu va ajunge.

De astăzi a demarat campania iniţiată de PD-L Diaspora care militează pentru angajarea românilor stabiliţi peste hotare în instituţiile locale şi regionale din străinătate în calitate de consilieri. William Brînză a purtat mai multe discuţii pe această temă cu autorităţile spaniole.” Consilierii vor fi interfaţa între autoritatăţile locale şi români. Aceşti consilieri vor fi angajaţi în baza recomandărilor pe care le primesc de la ONG-uri, Reprezentanţii Bisericilor şi de la Asociaţiile de Români „ a declarat preşedintele PD-L Diaspora, William Brînza.

PD-L Diaspora are peste 3500 de membrii organizati in 34 de filiale deschise în: Spania, Italia, Portugalia, Franta, Irlanda, Marea Britanie, Moldova, Grecia, Israel si SUA.

 

Birou presa                                                                                                          25.07.2009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s