proiect caritabil “Daruri pentru copii” – asociatia Vocea romanilor, Italia

Roma, 14 iulie 2009

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În cadrul celei de-a doua sesiuni a proiectului caritabil “Daruri pentru copii”, reprezentanții Asociației socio-culturale “Vocea Romanilor” Roma împreună cu grupul “Năzdrăvanii” din Galați vă comunică că în data de 17 iulie 2009 se vor deplasa în localităţile: Dumbrăveni, Odobeşti şi Păuneşti din zona Vrancei pentru a dărui celor 58 de copii orfani aflaţi în centrele de plasament din cele trei orașe rechizite şcolare necesare începerii anului școlar, o mașină de spălat profesională şi o mașină de gătit.

Menționăm că suma de 2.500 de euro provine din vânzarea primelor o mie de exemplare ale albumului Grupului “Năzdrăvanii” intitulat “Aşa este neamul meu”. Discul a fost lansat în decembrie 2007 în cadrul celor trei spectacole organizate la Roma cu prilejul Zilei Naționale a României de către Asociaţia socio-culturala “Vocea Românilor”.

Reamintim că anul trecut s-a desfășurat prima  sesiune a acestui proiect caritabil în orașul Galați şi în localitatea Pechea unde copiii defavorizați au primit în dar hăinuţe noi, rechizite școlare, un frigider şi o mașină de spălat profesională.

Obiectivul principal al proiectului vizează sensibilizarea opiniei publice şi a instituțiilor guvernamentale române pentru îmbunătăţirea condițiilor de viață a copiilor orfani care se găsesc în centrele de plasament din România.

 

 

 

_______________________________________

Iulian Manta – Preşedinte 

Monica Mitrică – Vicepreşedinte

Asociaţia socio – culturală “Vocea Romanilor” – Roma

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s